Forum Početak  >  LIFESTYLE  >  LJUBAV I SEX  >  Vukovar Forum

Anketa
Da li opraštate prevaru?
Da 1
Ne 3
Ukupno glasova: 4
Morate biti prijavljeni korisnik da biste mogli glasati
Da li opraštete prevaru? 
Postano: 30. Listopad 2007 02:50   [ Ignoriraj ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  25
Registriran  25-10-2007

Da li opraštate prevaru? Ili ako niste bili u toj situaciji, da li biste oprostili?
Zašto?
Da li postoji neka situacija kada biste odstupili od tog “pravila” da praštate ili ne praštate?

Postano: 30. Listopad 2007 08:02   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Administrator
Rank
Ukupno postova:  27
Registriran  20-09-2007

Načelno ne bih oprostio prevaru, ali tu dosta toga igra ulogu, recimo što smatrate prevarom? Ako ćemo po bibliji i sama misao je prevara big surprise
Za mene je prevara sam čin seksa i to ne bih mogao oprostiti, a ostalo, npr. poljubac bi možda i mogao (tada bih gledao na okolnosti, na to koliko volim svoju djevojku i na to koliko ona voli mene...)

Potpis 

http://www.vukovar-vu.com

Postano: 30. Listopad 2007 11:45   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  25
Registriran  25-10-2007

Slažem se sa tobom da svako ima svoj neki kriterijum toga šta je prevara.
Za mene bi to bio i poljubac. Moguće je da bih nekako prešla preko toga, ali za to moraju biti jako dobro razlozi a i mislim da ne bi bilo baš sve isto posle. Ipak, jednom izdano poverenje…
A što se tiče seksa, na dobrovoljnoj bazi, to ne bih oprostila. Ipak je to neka krajnja granica smile

Postano: 01. Studeni 2007 02:51   [ Ignoriraj ]   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  8
Registriran  21-10-2007

kada bih saznala da me decko prevario sigurno bih u prvi mah poludila, naljutila se na njega i ne bih mu se javljala neko vrijeme na pozive....ali ako mi je bas jaaaako stalo, i ako znam da je i njemu stalo do mene i da se osjeca krivim, vjerojatno bih mu oprostila. ovisi o okolnostima. nisu sve prevare iste.

Seks produžava život ››