Forum Početak  >  TELEVIZIJA  >  BIG BROTHER  >  Vukovar Forum

Anketa
Da li bi ste učestvovali u nekom reality show-u?
Da 0
Ne 3
Možda 1
Ukupno glasova: 4
Morate biti prijavljeni korisnik da biste mogli glasati
Da li biste učestvovali u nekom reality show-u? 
Postano: 30. Listopad 2007 02:22   [ Ignoriraj ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  25
Registriran  25-10-2007

Ako je odgovor Da, koji bi to reality show bio i koji bi bio Vaš motiv za učestvovanje?

Ako je odgovor Ne, obrazložite zašto.

Kakvo je, uopšte, Vaše mišljenje o emisijama ovakvog tipa?

Postano: 30. Listopad 2007 07:50   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Administrator
Rank
Ukupno postova:  27
Registriran  20-09-2007

Ja sam rekao: da nemam djevojku, išao bih u Big Brother LOL mada recimo BB ne gledam jer mi je to… Hm… Glupo, izreklamirano, bezidejno itd. Inače, ne gledam ni televiziju pa ni ne znam kakvih reality emisija ima kod nas, ali moj motiv za prijavljivanje u neki show vjerovatno bi bio novac jer uostalom i BB je tu zbog novca s obzirom da se u njemu reklamira jedna od najjačih firmi kod nas…

Potpis 

http://www.vukovar-vu.com

Postano: 01. Studeni 2007 03:19   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova:  8
Registriran  21-10-2007

nema sanse. nikad. previse mi je vazna moja privatnost. ne bih se mogla opustiti jer nikad ne bih znala ko me gleda.... ne bih sigurno htjela da me, recimo moji roditelji, vide u nekom izdanju u kojem prije nikad nisu i u kojem ne zelim da me vide.

Postano: 01. Studeni 2007 04:01   [ Ignoriraj ]   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Registriran  25-10-2007

Istinasmile
Ni mene niko ne bi naterao u takvu avanturu. Na primeru BB, zamisli samo situaciju u kojoj ti tek ulaziš u Kuću, a tamo negde na nekom forumu se već formiraju klubovi ljudi koji te mrze i koji te podržavaju, bez obzira da li išta znaju o tebi. Pa onda još i analiziranje svakog tvog pokreta, svake reči i pomisli… Svaka čast onima koji se upuštaju u to!smile
Mislim da se ljudi upuštaju u to ii zbog novca ili zbog neke vrste egzibicionizma. Ili zbog obasmile Mislim da oni koji su učesnici (konkretno BB) svesni toga da će po izlasku biti popularni i da će ih ljudi prepoznavati na ulici, ali.... da li misle i o tome da će biti onih koji će ih prezirati i smatrati ovakvim ili onakvim. Pa još ako i porodica vidi nešto što nije baš za svačije oči… Neka hvala!grin

Postano: 01. Studeni 2007 12:49   [ Ignoriraj ]   [ # 4 ]  
Administrator
Rank
Ukupno postova:  27
Registriran  20-09-2007

Hej, pa dosta ovisi o tome kako se predstaviš… Naravno, situacija se može okrenuti kako to ne očekuješ, ali dosta toga ovisi o tome i kakva si osoba i kakav stav zauzmeš, jer o tome ovisi kako će te stanari prihvatiti (BB) a mislim da je to najvažnije. Meni nebi bio problem (bar mislim) da me gleda ne znam ni ja koliko ljudi. Doduše, postoji tu i faktor “iznenađenja” jer mi ne znamo pod kojim su oni stresom, i malo znamo o pravilima koja su im postavljena, tako da ono što mi mislimo o sebi kako bismo se postavili može se totalno drugačije okrenuti.

Potpis 

http://www.vukovar-vu.com

Postano: 01. Studeni 2007 21:22   [ Ignoriraj ]   [ # 5 ]  
Newbie
Rank
Registriran  25-10-2007

Naravno da ima uticaja to kako se ti predstaviš i pokažeš u prvom, drugom i svakom narednom minutu grin Jer uvek ima neko ko te gleda sa strane i vrebasmile A sudeći prema forumima, kakav god da si nikada nećeš proći bez gomile onih koji će da te osuđuju i pljuju. Biće tu i onih zaluđenih fanova koji ni ne znaju zašto te toliko vole i brane, ali ipak su još uvek tu negativci koji te stalno napadaju a da ni nisi svestansmile Ali je toga svesna tvoja porodica, prijatelji i poznanici. Tako da, slobodno ti idi, ali ja ipak ne bihsmile Poštujem tvoje ali ovo je moje mišljenjesmile